Да се запознаем със SMEG

Назад към SMEGДа се запознаем със SMEG

Мнениеот kiko 2008 » Съб Мар 23, 2013 12:00 pm

Mултимедийна система SMEG Touchscreen e разработена в сътрудничество с Magneti Marelli и идва стандартно от второто ниво на оборудване.За сега се монтира в Пежо 208 и Ситроен С4 Пикасо.Предлага се както с GPS така и без.
Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.
Особености:
Голям 7-инчов екран с резолюция 800 х 480, които е лесен за използване и е оборудван с функции, които доскоро бяха запазени за автомобили от по-висока категория.
Мултимедийна система на новия 208 е да представи интуитивен интерфейс на софтуера и отличителни белези, което го прави много лесен за използване, но трябва да включва също редица различни функции. Също така трябва да има възможност да предложи по добра ергономията и гарантиране на жична и безжична връзка.
Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.
Чрез прост графичен интерфейс факта, мултимедийна система на сегмент Б предлага услуги в условията на навигация, забавление и свързаност, но също е в състояние да осигури серия от ценна информация за състоянието на експлоатация на превозното средство.
навигация
По отношение на навигатора - това е предвидено като опция и това не е задължително съчетан с мултимедийна система - тъчскрийн 208 се отличава не само за традиционните режим TTS навигация (текст-към-говор), което позволява да слушате направления в последователност, както и за управление TMC (Traffic Message Channel), който ви позволява да получите в реално време информация за условията на движение, използващи радиочестоти.

Навигаторa на 208 е пълен с карти на 42 европейски страни и е в състояние да изчисли едновременно три алтернативни маршрути в случай на необходимост. В допълнение, функция Reckoning ви позволява да продължи да се движите дори и при временно отсъствие на сигнала на GPS.
С два порта USB, Aux вход и Bluetooth системата SMEG може безпроблемно да се свързва със смартфони и мултимедийни плейъри забавление.С два радио AM / FM тунера, което гарантира безпроблемното слушане на радио във всяка една ситуация дори когато се получават данни от TMC информация за трафика, може да се съхранява до 15 радиостанции.

Система също е снабден с USB порт, който позволява не само да възпроизвеждате музикални файлове веднага, но да видим в един миг на обложката на албума на екрана благодарение на Cover Flow.

Докосване на екрана на 208 също ви позволява да създадете връзка чрез безжична Bluetooth аудио стрийминг, разширява експоненциално възможността да споделят своя собствена музика или тази на техните приятели по време на всяко пътуване.
Свързване
Сензорният екран позволява на кабелни и безжични връзки. Bluetooth може да се използва не само да слушате музика, съхранявана на вашия смартфон, но също така и да използвате телефона на високоговорителя.

В допълнение, тези, които пътуват на борда на 208 може да има връзка с Aux и два USB порта, която вече споменахме, за да споделят музикални файлове и друг, за да се създаде 3G връзка и достъп до Peugeot Connect услуги портал, който позволява Apps да се възползват от редица полезни приложения, както ще видим по-подробно по-долу. "Е пълна интеграция с модерен смартфон с възможност да видите директно на дисплея всички телефонни контакти, съдържащи се в адресната ви книга.
На цветен дисплей показва цялата информация, обработвана от бордовия компютър
Бордови компютър
Като толкова голям екран и се вижда от всички на борда, дизайнерите са решили да използвате дисплея на арматурното табло показва набор на важна информация, свързана с превозното средство. На цветен екран 7 инча например показва всички данни, свързани със среден разход на гориво, средната скорост и изминатото разстояние, но чрез сензорни бутони също е възможно да се регулира броя на параметрите, свързани с превозното средство, като например тези, които засягат осветителната система на превозното средство.
Peugeot Connect Apps
Един от най-интересните характеристики на сензорен екран, който оборудва 208 определено е на споменатите по-горе услуги Peugeot Connect Apps. За достъп до този мултимедиен вселена просто свържете подходящата връзка ключ Peugeot Свържете специален порт USB.
Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.
Като Plug & Play ключа се определя автоматично и ви позволява да видите на екрана интерфейс, който осигурява достъп до приложения. Тези данни се вземат като моментната скорост на превозното средство, пробег, автономия или GPS позиция да предостави допълнителна полезна информация за всички пътници в колата
Порталът Peugeot Connect Apps ви дава достъп до редица полезни приложения, за да се знае, времето, условията на движение и е насочена към широк набор от точки на интерес в реално време

Peugeot Connect Apps предлага например възможността за намирането на най-близките бензиностанции да знаят и тези, които са били открити в реално време. Приложението Michelin Трафик вместо ви позволява да получавате информация за състоянието на трафика, а друго приложение ви позволява да намерите паркинг, тарифите и свързаните с тях услуги, знаейки, че в същото време на наличността на свободни места.
Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.
Други приложения най-накрая дава възможност да се знае времето, адреси на музеи, ресторанти, театри и професионалисти от различни категории.
Устройството не е снабдено с CD или DVD четец подържа управление на CD чейнджър.Възможност за връзване на усилвател.
- Ако не можете да обясните нещо на едно дете на 6 години, то това значи, че вие въобще нямате понятие какво означава това нещо
- Опит е името, с което много хора наричат грешките си - Оскар Уайлд (1854 - 1900 г.)
Аватар

kiko 2008
 
Мнения: 40
Регистриран на: Нед Фев 03, 2013 3:49 pm
Местоположение: Пловдив
Град: Пловдив
Кара: Пежо 307 2.0HDI 110ps. 2003.
Пол: мъж

Назад към SMEG

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта