Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

15 - 17 Ноември - Априлци

Назад към ТРЕТА НАЦИОНАЛНА СБИРКА ЕСЕН `13Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот So » Нед Ное 17, 2013 11:24 pm

Младене, заслужаваш СПЕЦИАЛНИ благодарности за диджейството през втората вечер! Евала! :eusa: :beer:
Аватар

So

 
Мнения: 23055
Регистриран на: Пет Фев 01, 2013 9:35 pm
Град: Стара Загора / Бургас
Кара: : : : : :
607 restile executive 2.2 Hdi 4HX
406 D8 Estate 2.0i 16V RFV
306 XS N5 1.8i 16v LFY
306SL N3 1.9D D9B
106 S2 1.0 mi CDY
Пол: Мъж
Skype: sosariev
My status

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот bgnike » Нед Ное 17, 2013 11:32 pm

Само незнам защо не беше организирано с външен диджей или от ресторанта, едва ли щеше да ни натовари толкова финансово, все пак бяхме стабилна група. За мен беше удоволствие да съм от другата страна на купона, но когато напрежението ескалира, реших че е по-добре да си легна и запазя само хубавите моменти от вечерта, защото не си падам по проблемите. :beer:
Аватар

bgnike
 
Мнения: 26
Регистриран на: Вто Фев 05, 2013 12:50 am
Град: Казанлък
Кара: 406 HDI
Пол: Мъж
Skype: bg_nike
My status
    Гараж

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот So » Нед Ное 17, 2013 11:40 pm

Защото знаем, че ще се справим сами. :)
Ако някой е имал неизпълними музикални желания трябваше просто да да ми го препратиш. :beer:
Аватар

So

 
Мнения: 23055
Регистриран на: Пет Фев 01, 2013 9:35 pm
Град: Стара Загора / Бургас
Кара: : : : : :
607 restile executive 2.2 Hdi 4HX
406 D8 Estate 2.0i 16V RFV
306 XS N5 1.8i 16v LFY
306SL N3 1.9D D9B
106 S2 1.0 mi CDY
Пол: Мъж
Skype: sosariev
My status

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот bgnike » Нед Ное 17, 2013 11:47 pm

:z-smilie05: А кога ще е следващата сбирка, обсъждахте ли? :P
Аватар

bgnike
 
Мнения: 26
Регистриран на: Вто Фев 05, 2013 12:50 am
Град: Казанлък
Кара: 406 HDI
Пол: Мъж
Skype: bg_nike
My status
    Гараж

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот Sheki » Нед Ное 17, 2013 11:48 pm

Добра вечер, драги приятели!
Сипал съм си ракията, милата ми съпруга е направила вече гъбите по рецептата на Дечо и на мен ми остава единствено да седна и да преразказвам!
Та, как започна всичко? Ами, ето как:
В уречения час, самотна зелена кола тръгнА от Разград в 11:20. След тричасово почти пътуване пристигнах в Габрово. Паркирах на Лукойл-а в центъра на града и зачаках пристигането на Старозагосрката група. Не след дълго се задоха 2 коли и паркираха на паркинга. Сотир и Дечо пристигаха. Последваха прегръдки и здрависвания, ходене до WC, пушене набързо и потегляне към Алрилци. И интерес на истината, очаквах Загоре да са повече коли, но впоследствое разбрах за изненади в последния момент (лошо, много лошо Седларов, както бе написал мой колега). По пътя за Априлци, който криволичеше шрез живописни местности на България не ни оставаше нищо друго освен да тръпнем в очакване. Точно 10 преди Априлци, ми звънна телефона, обаждаше се Ицо Лишев! „Къде сте, бре юнаци? Хайде, аз съм седнал вас чакам само! Време е, хдайде по бръже!”. Усмихнах се, другаря вече бе пристигнал. Ускорихме ход с колите, Априлци вече бе покорен!
Пристигнахме! Хотел, гледка – всичко е невероятно. Хайде разтоварваме и е време за шкембе! Влизаме в хотела и хоп, Ицо ни посреща! То не бяха прегръдки, то не бяха веселби. Организацията по настаняването протече, както и се очакваше скорострелно. Стаите бяха много добри, парното работеше а на нас ни оставеше само да седнем по масите. Докато течаха първите пригоовления разбрахме, че пристигат един по един колегите.
Реших да звънна на Емо! Къде си бре, приятелю? Къде си братко? Ще закъснява казва, нищо ще го дочакаме!
Ориентирахме се към ресторанта, време е за сядане по масите, но първо нека малко похапнем. Започнахме кой със шкембе, кой със кебабпче. Е, разбира се, имаше и некой друга бира в паузите. Докато траеше тази церемония, вече бе станАло време за сядане на сериозно по масите. И ето, започнаха първите настанявания. Групата започна да се настанява по масите. В един момент дядо поп държа дълга реч в която поучаваше и даваше напъствия. Благословени за поред път и с осигурено 20 литрово наподобяващо заешка кръв червено вино другарите направихме първите стъпки. Момчета и момичета, няма как да ви опиша каква бе гледката. Всичко, което напиша би било „слаба ракия”! Няма да задълбавам, само ще вметна, че вечерта приключи сутринта в 06:30ч ...
Събота, часът е 10 и нещо, аз се запътвам към ресторанта. Шкембе! Дайде ми шкембе за бога. О, не съм само аз обаче. Брей, не могат да смогнат, шкембето се харчи как гладен чиляк мекик опостушава. Чакай да пийнем по бира! Или направо на раЧия да започнем? Не, чакай на бира, че лаптоп требе да разглобяваме. Като казах лаптоп .. абе, къде е Емо?? Зъррррр .... зърррр .... Емо, де си бря? Айде де, време е за бира вече. Ко? Катето спи ли? Вдигай я бре, кажи и че ще ходиме да хапваме мусака ...
Ето го Емо със куфара, ето го задава се вече. Моето Леново го чака ... трансплантация. Хирурга обаче опитно пипа и търпеливо почти в транс продължава да разглобява. Ето, че топа е на парчета. Милко, ще тръгне ли това бе братко? И той не вярва, обаче Емо ер непреклонен. И ето =, че топа вече е сглобен и захапва джам прозореца. Ура! Калкулатора е поправен!
Време е да слизаме до центъра. Ще хапваме шкембе!
Вече сме в ресторанта, заръчваме кой шкембе, кой мусака, кой гювече ще даде като поръчка. Сметката е повече от задоволителна, манджата е повече от вкусна .. Тази вечер се видях на живо с elxenia и доста други които познавах единствено и само покрай никовете. Ей хора, жеУезни сте бре!
19:15, жената ме събужда, нещо съм се успал. Хайде друже, стига си спал, долу те чакат! Слизам набърже, абе взех си ли си огената вода?? А да, взел съм я. Долу съм вече, почти се телепортирах! А, къде бре, Емо? Чааакай да ти звенна аз! Да не си се успял бре? А, ето ги идат! Хоп и започваме, дръж се Априлци, ние започваме! Чааакай да се огледам, има нови за мен хора. Какво? Я пак? Имаме кандидати за нови членове? Е-хеее браво бре, време беше! Момчета, добре сте дошли сред нас. Хайде, да започваме тогава!DJ Give Me The Music! AC/DC, Сашо Роман и Южен Вятър строяват батальона. Стягат се редиците, войниците са вдигнати по тревога! Светят червените селектори, мръщат се страшните а войниците виновати се мятат на дансинга. Грабва кой каквото може. Кой закачалка, кой стар акердеон, кой със кози рог се опитва да свири. Гледката е страшна момчета и момичета, купон неповторим започва да се оформя. Членове на съвета щом са на дансинга, значи е страшно! Жега, жега на върха на Априлци а зима е?! Адвоката снима, снима и подканя „дръжте фронта сакън да не се огънете! зад вас съм момчета!”. Зари се провикне „гранбвайте винОто”. Десет литрова туба се разлее как бурна река зивън корито излиза. Кухнята не може да смогне, ичкията привършва, зарежда ресторанта извънредно в 23:50ч ... Идват снабдителите и се чудят „абе, к’ва е тази дружина Априлци за пръви път такъв батальон посреща!”. Шок и ужас е! Думите тук са недостатъчни, аз поне не мога да опиша настроението.
И така докато се усетя стана неделя и аз се озовах над шкембето. Беше ми едно такова ... трябваше да си тръгваме вече. Вие разделяли сте се с брат или сестра за дълго време? Знаете ли каква е болката?Знате ли какво ракия без салата, бира без картофки, уиски без шоколад, винце без лимонада, джин без тоник ... Е братя, нещо такова усещам всеки път аз! Е , такова ми е на сърцето дружина! Някой бе написал преди о време, че сължливи били драсканиците ми? Такива са друже, такива са, но пък с такива другари няма как да бъдат други! Благодаря ви момчета и момичета, че се доверихте . Благодаря ви, семейства от Свищов и Силистра, че повярвахте на ПФБ. Ние без вашата подкрепа сме загубени. Ние, всички ние сме движещата сила на този клуб! Като член на УС за първи път ще си позволя открито да заявя нещо и надявам се, колегите от УС и най-вече Председателя на Клуба ще ме подкрепят!
От името на УС при СНЦ Пежо Фенс България, като единствен приет член от България на Асоциацията на Пежо "L'aventure Peugeot" искам да поздравя и Благодарим на нашия брат мискинин Иван от София, който прави всичко в името на едното благодаря! Благодарим на Динко за прекрасните изпълнения на дансинга. Благодарим на Ицо Лишев, че вкарва толкова смях в тези сбирки. Благодарим на Зари, за хората на които ни учи. Благодарим на младото семесйтво за прекрасните танцувални изпълнения на дансинга. Благодарим на всички доверили се, повярвали и подкрепили нашата идея! Благодарим на DJ-я! Благодарим на всички вас поотелно! Момчета и момичета, благодарим Ви, че повярвахте във нас. Благодарим ви и се прекланяме пред всички Вас. ПФБ без вас щеше да бъде само мит! Поклон!
Очакваме ви на следващата сбирка. Часа и мястото на събитието ще бъдат обявени съвсем скоро! Следващия път ще има изненади, обещаваме!

Sheki
Танцуващият с вълци
 
Мнения: 2964
Регистриран на: Съб Фев 02, 2013 3:07 pm
Град: Разград
Кара: 206
Пол: мъж

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот barrichello » Пон Ное 18, 2013 12:03 am

:icon_pray: :icon_pray: :icon_pray: :icon_pray: Това защо не се помести във фейса? :rolleyes:
Аватар

barrichello
Aдвокат - мискинин
 
Мнения: 3822
Регистриран на: Вто Фев 05, 2013 1:03 am
Град: София/Варна
Кара: 508
Пол: Мъж
Skype: adv_ivanov
My status

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот So » Пон Ное 18, 2013 12:03 am

:icon_pray: :icon_pray: :icon_pray: Ярко и въздействащо както винаги. Разбира се, че се присъединявам към благодарностите! И още веднъж да кажа, че е страшно радващ факта 1/3 от присъстващите да са новоприсъединени форумци. И е още по-радващо когато на тръгване питат "КОГА ПАК?!" :cheers:

bgnike написа::z-smilie05: А кога ще е следващата сбирка, обсъждахте ли? :P

Ами не сме свикнали да се разделяме за повече от три месеца, така че до средата на Февруари трябва да сме се сбрали. Скоро ще станат ясни конкретната дата и място. :)
Аватар

So

 
Мнения: 23055
Регистриран на: Пет Фев 01, 2013 9:35 pm
Град: Стара Загора / Бургас
Кара: : : : : :
607 restile executive 2.2 Hdi 4HX
406 D8 Estate 2.0i 16V RFV
306 XS N5 1.8i 16v LFY
306SL N3 1.9D D9B
106 S2 1.0 mi CDY
Пол: Мъж
Skype: sosariev
My status

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот Engineered to be еnjoyed » Пон Ное 18, 2013 12:09 am

Както винаги дълбоко и искрено.
За съжаление с думи наистина няма как да се опише усещането и емоцията която има човек когато попадне сред тази "тълпа" от хора. Аз се сещам за хиляди други моменти, но ако трябва да се опише всичко в детайли ще трябва да е половин книга.

Мога да кажа само, че този който го нямаше загуби страхотни спомени, а този който присъства спечели неописуема емоция.

Евала, Шеки, отново и отново. :icon_pray: :icon_pray: :icon_pray: :icon_pray: :icon_pray: :icon_pray: :icon_pray:
Аватар

Engineered to be еnjoyed
Кака на форума

 
Мнения: 4020
Регистриран на: Пет Фев 01, 2013 9:37 pm
Град: Зарата
Кара: Peugeot
Пол: Кака
Skype: galina_eneva
My status

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот Milko_125 » Пон Ное 18, 2013 12:28 am

Много добра сбирка ама много кратка,изкарахме си страхотно даже днес като си тръгвахме дори и на най-малкия не му се тръгваше,че и не пускаше Шеки да си тръгне.
Аватар

Milko_125
 
Мнения: 592
Регистриран на: Нед Фев 03, 2013 6:43 pm
Местоположение: Гълъбово
Град: Гълъбово
Кара: Honda Dominator 650
Peugeot 607 2.2 HDI
Пол: Мъж
    Гараж

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот Sheki » Пон Ное 18, 2013 12:31 am

:D
Верно бре Милко, малкия голям мъж наистина на 2 пъти заставаше пред колата :D :z-smilie05:

Sheki
Танцуващият с вълци
 
Мнения: 2964
Регистриран на: Съб Фев 02, 2013 3:07 pm
Град: Разград
Кара: 206
Пол: мъж

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот PsychoRealm » Пон Ное 18, 2013 4:12 am

чета и гледам и се радвам на написаното и видяното....страхотни приятели, които не съм виждал доста време вече...радвам се , че ви има и много се радвам всеки път , като ви видя, дори и на снимка, надявам се в най скоро време да се завърна по-силен от всякога и да опитам да наваксам пропуснатото.... радвам се , че сте ми приятели!!! (mooning) (mooning) (mooning) :D
яжте ми гъзЪ..
Аватар

PsychoRealm
Задник на форума
 
Мнения: 372
Регистриран на: Съб Фев 02, 2013 10:36 am
Местоположение: ж/к "Славейков"
Град: Бургас
Кара: FORD C-MAX
Пол: Мъж
Skype: borislav_iskrov
My status

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот Dr_zax » Пон Ное 18, 2013 9:49 am

Шекииии :icon_pray: :icon_pray: :icon_pray:
Преразказа е уникален , определено го преживях смао по думитети . :beer: :drinkingwine:

Dr_zax
 
Мнения: 6232
Регистриран на: Съб Фев 02, 2013 12:50 am
Град: Пловдив
Кара: 307
Пол: мъж

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот denevp » Пон Ное 18, 2013 10:15 am

:icon_pray: :icon_pray: :icon_pray:
Бравоооо :eusa: :eusa: :eusa:

denevp
 
Мнения: 3552
Регистриран на: Пон Фев 04, 2013 12:15 pm
Град: Шумен
Кара: 406
Пол: мъж

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот chudoto » Пон Ное 18, 2013 11:01 am

За пореден път си изкарахме страхотно, като гледам снимките и преживявам всичко отново :)
Благодаря Ви на всички за незабравимия купон и настроение и до следващия път, който няма да е никак далеч :z-smilie05:
Не мечтай, направи го реалност!
Аватар

chudoto
 
Мнения: 1789
Регистриран на: Съб Фев 02, 2013 9:08 pm
Град: София
Кара: 206 1.4 90к.с.
Пол: жена
Skype: silviya_d
My status

Re: Национална сбирка Априлци `13 - чат и спам

Мнениеот Sheki » Пон Ное 18, 2013 11:09 am

Айде бре, дека са тези снимки :rolleyes:
makedoneca1968 написа:Прибрах ме се и ние със синчето в Ботевград.Поздрави на всички които бяха на сбирката, много сте готини евала. :icon_pray: :icon_pray: :icon_pray: . С поздрав най сърдечен Цецо(Македонеца1968) :beer: :beer: :beer:

Цецо, февруари те чакаме отново, но този път имаш запазено място на дансинга :P

Sheki
Танцуващият с вълци
 
Мнения: 2964
Регистриран на: Съб Фев 02, 2013 3:07 pm
Град: Разград
Кара: 206
Пол: мъж

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот barrichello » Пон Ное 18, 2013 11:16 am

Шеки, решихме да не качваме снимки, че да не дразним "другите" :P :P
Аватар

barrichello
Aдвокат - мискинин
 
Мнения: 3822
Регистриран на: Вто Фев 05, 2013 1:03 am
Град: София/Варна
Кара: 508
Пол: Мъж
Skype: adv_ivanov
My status

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот chudoto » Пон Ное 18, 2013 12:46 pm

Ето ги и моите снимки, качеството не е добро, нещо фотоапарата ми не снима както трябва :(
http://www.album.bg/chudoto/albums/207008/
Не мечтай, направи го реалност!
Аватар

chudoto
 
Мнения: 1789
Регистриран на: Съб Фев 02, 2013 9:08 pm
Град: София
Кара: 206 1.4 90к.с.
Пол: жена
Skype: silviya_d
My status

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот maky1 » Пон Ное 18, 2013 12:53 pm

Ето снимките от моя апарат и моя телефон. Не са много, но да ги пусна и тях. Нещо не можах да се сборя с обръщането на някои снимки, но........Важното е, че си изкарахме страхотно! А на нас, като за първа сбирка, макар, че съм във форумите от, май станаха 7 години, останаха прекрасни спомени и изживявания. Не можахме да се запознаем с всички, но на следващата сбирка, продължаваме. ;-) http://maky1.snimka.bg/automobiles/sbir ... 722891.all
Я да пусна и фотосесията, която направихме с дъщерята в единия от следобедите! :pssst: http://maky1.snimka.bg/automobiles/peug ... 788141.all
Последна промяна maky1 на Пон Ное 18, 2013 1:02 pm, променена общо 1 път
Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.
Помощ и съдействие при намиране и внос на автомобили от Франция и Холандия - Предимство и отстъпки за колеги от форума!
Аватар

maky1
 
Мнения: 162
Регистриран на: Нед Юни 30, 2013 10:50 am
Град: Свищов
Кара: Peugeot 406 coupe 2,2HDi 136 "Silver & Black"Special Limited Edition
Peugeot 3008 NEW 1,6HDi 120
Пол: Мъж
Skype: v_minkov
My status
    Гараж

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот So » Пон Ное 18, 2013 12:55 pm

Има време, Вени! Минимум три национални сбирки трябват, за да запомниш половината от редовните участници. Но съм сигурен, че бързо ще ги натрупате! :beer:

Силве, явно някакво порно си снимала, защото Албум.бг ми казва, че нямам права да ги разгледам. :P
Дай друг линк. :beer:
Аватар

So

 
Мнения: 23055
Регистриран на: Пет Фев 01, 2013 9:35 pm
Град: Стара Загора / Бургас
Кара: : : : : :
607 restile executive 2.2 Hdi 4HX
406 D8 Estate 2.0i 16V RFV
306 XS N5 1.8i 16v LFY
306SL N3 1.9D D9B
106 S2 1.0 mi CDY
Пол: Мъж
Skype: sosariev
My status

Re: Трета национална сбирка есен 2013 - снимки и коментари

Мнениеот Engineered to be еnjoyed » Пон Ное 18, 2013 1:04 pm

PsychoRealm написа:чета и гледам и се радвам на написаното и видяното....страхотни приятели, които не съм виждал доста време вече...радвам се , че ви има и много се радвам всеки път , като ви видя, дори и на снимка, надявам се в най скоро време да се завърна по-силен от всякога и да опитам да наваксам пропуснатото.... радвам се , че сте ми приятели!!! (mooning) (mooning) (mooning) :D


Боре, силно се надяваме да станете редовни за напред, защото наистина някак си като те няма се усеща. А и малкия пухкав разбойник му е време да тръгва по сбирки. :) Единственото което ви разделя от спокойния сън на малкия и веселата част на сбирките е един бебефон. :)
Чакаме ви с нетърпение на следващата сбирка. :beer: :beer: :beer:

maky1 написа:Ето снимките от моя апарат и моя телефон. Не са много, но да ги пусна и тях. Нещо не можах да се сборя с обръщането на някои снимки, но........Важното е, че си изкарахме страхотно! А на нас, като за първа сбирка, макар, че съм във форумите от, май станаха 7 години, останаха прекрасни спомени и изживявания. Не можахме да се запознаем с всички, но на следващата сбирка, продължаваме. ;-) http://maky1.snimka.bg/automobiles/sbir ... 722891.all


Аз имам една забележка към вашето семейство, човек не може да ви каже едно наздраве на вас, някакви безалкохолни се надигаха цяла вечер при вас, добре че беше мама да ви отсрами. :)
Почвайте да тренирате, че след най-много три месеца да са се променили нещата. ;)
Аватар

Engineered to be еnjoyed
Кака на форума

 
Мнения: 4020
Регистриран на: Пет Фев 01, 2013 9:37 pm
Град: Зарата
Кара: Peugeot
Пол: Кака
Skype: galina_eneva
My status

ПредишнаСледваща

Назад към ТРЕТА НАЦИОНАЛНА СБИРКА ЕСЕН `13

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron