Правила за публикуване на комерсиална обява

Обяви за продажба на автомобили, авточасти, автогуми, караудио и други неща, свързани с нашите автомобили.
Моля ползвайте правилния подфорум, в зависимост от това какво предлагате!

Назад към ПРОДАВАМПравила за публикуване на комерсиална обява

Мнениеот So » Пет Юли 26, 2013 7:31 pm

За сключваните с помощта на Форума сделки отговорност носят само и единствено Продавача и Купувача. Управата на Форума не е участник в процеса и не носи никаква отговорност за коректността двете страни, както и не е длъжна да предоставя данни за IP адреси или друга служебна информация при евентуално възникнали спорове или претенции на някоя от страните по сделката. По подразбиране се счита, че всички, които извършват сделки посредством Форума са запознати с Правилата и при регистрацията си са се съгласили с тях.
Комерсиалните обяви от търговци – физически или юридически лица се публикуват в разделите за Платени обяви на Форума след предварително съгласуване с Администратор. За комерсиална се счита всяка обява, която поражда възможност за автора ѝ или друго лице да сключи повече от една възмездна сделка за неопределен период от време, за различни по количество, по вид или по произход стоки или услуги, надвишаващи личните им потребности и нужди. Под рекламно съобщение се разбира текст, които съдържа реклама относно условия за възмездно предоставяне на каквито и да е стоки или услуги.
При възникнали спорове или недоразумения по отношение на статута на дадена обява или съобщение се обръщайте към Администратор.
Аватар

So

 
Мнения: 23055
Регистриран на: Пет Фев 01, 2013 9:35 pm
Град: Стара Загора / Бургас
Кара: : : : : :
607 restile executive 2.2 Hdi 4HX
406 D8 Estate 2.0i 16V RFV
306 XS N5 1.8i 16v LFY
306SL N3 1.9D D9B
106 S2 1.0 mi CDY
Пол: Мъж
Skype: sosariev
My status

Назад към ПРОДАВАМ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron