Правила за публикуване на частна обява

Обяви за продажба на автомобили, авточасти, автогуми, караудио и други неща, свързани с нашите автомобили.
Моля ползвайте правилния подфорум, в зависимост от това какво предлагате!

Назад към ПРОДАВАМПравила за публикуване на частна обява

Мнениеот So » Пет Юли 26, 2013 5:29 pm

За сключваните с помощта на Форума сделки отговорност носят само и единствено Продавача и Купувача. Управата на Форума не е участник в процеса и не носи никаква отговорност за коректността на двете страни, както и не е длъжна да предоставя данни за IP адреси или друга служебна информация при евентуално възникнали спорове или претенции на някоя от страните по сделката. По подразбиране се счита, че всички, които извършват сделки посредством Форума са запознати с Правилата и при регистрацията си са се съгласили с тях. Целта на частните обяви не е електронна търговия, а взаимопомощ. Комерсиалните обяви от търговци – физически или юридически лица се публикуват в разделите за Платени обяви на Форума след предварително съгласуване с Администратор. "Частна обява" е съобщение, касаещо продажба или покупка на единичен продукт или комплект от продукти в нетърговски количества. При публикуване на такова съобщение се съобразявайте със следното:

  1. При пускане на обява за дадена стока, моля използвайте правилния раздел, като се постараете да дадете възможно най-пълна информация за нея. Това е необходимо условие за успешна продажба и е само във ваш плюс.
  2. Задължително е от заглавието на обявата да става ясно продавате или купувате и какво точно предлагате или търсите.
  3. Забранено е писането само с ГЛАВНИ букви и използването на излишни препинателни знаци или символи с цел да се привлече вниманието на потребителя върху конкретната публикация.
  4. Забранено е пускането на повече от една обява за една и съща стока.
  5. Задължително е обявяването на първоначална цена на стоката, освен при изрично указан бартер или при обява за автомобил на части.
  6. Задължително е обявяването на местоположението на стоката, независимо от това дали тази информация е налична в профила ви.
  7. Задължително е наличието на поне една (или повече, ако артикулите са няколко) реална снимка в обявата.
  8. Не пускайте само линк към своя обява в друг форум или интернет портал. Обява, при която е налице нарушение на това правило ще бъде незабавно изтривана.
  9. Имате право на повдигане на обявата / „Up”/ минимум 72 чàса след времето на последния пост в темата. Автора на темата може да я повдигне или чрез бутон „Издигни темата” в случай, че последното мнение не е негово, или като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изтрие последното повдигащо мнение и след това публикува ново мнение или емотикон. В раздел "Обяви" авторите на теми имат право на редакция на мненията си по всяко време. Предвид това промени като корекция на цена, обновяване на наличности и т.н.т. се правят във водещото мнение на темата.

  Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.

  10. Имате право на не повече от четири активни обяви в един подфорум.
  11. Търговски обяви и рекламни съобщения се публикуват съгласно „Правилата за публикуване на комерсиални съобщения и обяви” след съответното заплащане и контакт с Администратор.

Нарушаването на кое да е от тези правила е достатъчно условие за заключване или изтриване на некоректната обява или съобщение без предупреждение.
При осъществена покупко-продажба или промяна в актуалността на обявата, моля уведомявайте екипа на Форума чрез използване на системата за докладване на тема.
Аватар

So

 
Мнения: 23171
Регистриран на: Пет Фев 01, 2013 9:35 pm
Град: Стара Загора / Бургас
Кара: : : : : :
406 D8 Estate 2.0i 16V RFV
306 XS N5 1.8i 16v LFY
306SL N3 1.9D D9B
206cc T16 1.6i 16v NFU
106 S2 1.0 mi CDY
Пол: Мъж
Skype: sosariev
My status

Назад към ПРОДАВАМ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта