Монтаж на ГИ на 406

Газ, метан, олио, ракия, наложен пелин ...

Назад към Алтернативни горива и системиМонтаж на ГИ на 406

Мнениеот Vato » Чет Окт 17, 2013 12:16 pm

Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.

Та това са кратки бележки по монтажа на ГИ на един скромен автомобил. 406 е с възможност за поставяне заводско на ГИ - НЕКАМ. Съответно си има щипки и място за прекарване на тръбите. БСИ има възможност за подключване на сигнали и индикация от ГИ, но как става - не знам. Съответно може да се включат функциите, предвидени за автомобили със заводско ГИ - индикация за неизправност, нивомер и сигнализация на приборното табло.

Не е много трудно да се постави и изпарителя - аз го монтирах под спирачната помпа. Е, няма много място, затова избрах по-компактен модел. Съответно и инсталацията я прекарах по стандартните кабелни трасета. Всички връзки са горещи, изолация с термошлаух. Разположението на детайлите е избрано с цел да се облекчи замяната на консумативите и да не се затрудни достъпа в двигателния отсек.

Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.

Vato
 
Мнения: 55
Регистриран на: Съб Фев 02, 2013 2:24 am
Град: Стара Загора / Варна
Кара: 406 coupe 3.0 V6; 406 3.0 V6; 2 x 405 Мi16x4; Xantia Turbo C.T.
Пол: Мъж
    Гараж

Назад към Алтернативни горива и системи

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта