Здравейте, от няколко дни съм започнал да се занимавам с малък проект. Проект, който вече е правен в ситроенския форум, но аз реших да доразвия на ново ниво. Имам Пежо Партнер 2.0 HDI 2004 Siemens с радио sony dsx-a410bt. Колата оригинално е с малкия чаосвник над централната конзола. В ситроенския форум прочетох, че от Ситроен С5 2001 е възможно да се сложи двуредов дисплей. Намреих си дисплей, поръчах си и Лексия, за да си сложа и темпомат и лостчето за мултимедията. Дисплея работи и показва дата, час предупрждение за отворена врата и колани. Наясно съм, че след като се активира през Лексия, дисплея ще показва и разход, range и температура ако си сложа и датчик. В последствие докато разгеждах и други екстри видях, че на някои Пежа отгоре има навигация RT4 с дисплей който се сгъва (виждал съм на 307 от 2006-та) . Също така видях, че километражите от 407 са със същата букса като на моя километраж. Това което съм си наумил е да сложа километраж от 407, а информацията, която сега изкарва на централния дисплей от Ситроен С5, да се показва на дисплея на километража от 407. И да сложа сгъваема навигация от 307. Ако може да се сложи тази навигация, предполагам ще може и да се сложи и друга(aftermarket) с по-вече екстри. Правя всичкото това, защото пътувам доста и исках да имам моментен разход и темпомат, в последствие реших да имам задна камера или парктроник, Android Auto и всичко възможно което си залужава труда. Ще съм много благодарен ако можете да ми помогнете, да завърша проекта и да напиша тема как подробно се постига всичко. Ще съм доволен и да ми кажете, кои неща няма да се получат, за да не обикалям морги, да не купувам километражи и дисплейчета и да режа и вързвам кабели напразно. Благодаря предварително.
Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.