Как да стана Ентусиаст или Член на ПФБ?

Назад към Членство в Пежо Фенс БългарияКак да стана Ентусиаст или Член на ПФБ?

Мнениеот УС на ПФБ » Нед Юли 21, 2013 2:01 pm

Членство


За да кандидатствате за член на Сдружение Пежо Фенс България трябва да имате:

- навършени 18 години.

- желание да дадете своя принос за развитието на нашето общество на Peugeot ентусиасти, споделяйки и изповядвайки идеите и целите на Клуба, придържайки се към залегналите в Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. начини за осъществяването им.


Съществуват две нива на клубна ангажираност в Пежо Фенс България – първо / ЕНТУСИАСТ / и второ / ЧЛЕН /, между които може да има двупосочно движение. Ентусиастите заплащат годишна вноска в размер на 30 лв., а Членовете - 50 лв.

Всяко от гореизброените лица получава членска карта, която му гарантира следните преференции:

- отстъпки в редица магазини за авточасти и аксесоари, отстъпки при посещение на сервизи и други търговски обекти от списъка на Партньорите на Клуба.

- преференциални цени при закупуване на рекламни артикули на Пежо Фенс България

- предимства и по-ниски такси при участия в клубните мероприятия на Пежо Фенс България .

- право на участие в специални мероприятия, организирани само за членовете на Сдружението.


За разлика от Ентусиастите Членовете имат право на участие и глас в общите събрания на Сдружението и право да заемат постове в клубната администрация и управление.


Как да кандидатствам?

За да кандидатствате за членство е нужно да се запознаете с Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. на Сдружението. Ако залегналите в него клубни цели и начините за тяхното постигане ви вдъхновяват, попълнете електронното Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.. Вашата кандидатура ще бъде разгледана и гласувана в едноседмичен срок. Становище с евентуални по-нататъчни стъпки ще получите на указания от вас мейл, както и на лично съобщение във Форума, ако сте регистриран потребител.

Кандидатура Ентусиаст

Групата на Ентусиастите се състои от приятели на Клуба, желаещи да подпомогнат идеята, но нямащи възможност или приоритет да са силно ангажирани с обсъждания на клубни въпроси и участие във взимането на решения по развитието на Сдружението.

Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. се приема по всяко време на годината. В срок от десет дни след подаване на Заявлението ще получите отговор на посочения от вас имейл, както и на лично съобщение във Форума, ако сте регистриран потребител. Ако отговорът е положителен, в рамките на една седмица трябва да извършите плащането на определената вноска в размер на 30 лв. по сметката на Сдружението. Членска карта ще получите до две седмици след потвърдено плащане на горецитираната вноска. Ако сте потребител на форума, ще получите достъп до отделна секция за членове.


Кандидатура Член

Второто ниво е предназначено за членовете, които имат време, желание и възможност да допринесат активно за развитието на Сдружението и да участват пълноценно в Клубния живот.

Първото изискване за преминаване към това ниво е да имате минимум три месеца активно членство като Ентусиаст. След изтичането на този срок и при наличие на желание от Ваша страна за преминаване на ниво Член е нужно да изпратите Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.. Вашата кандидатура ще бъде гласувана от всички действащи членове на Сдружението и в срок от две седмици ще получите отговор относно взетото решение. Ако отговора е положителен, в рамките на една седмица трябва да извършите доплащането до сумата на определената вноска от 50 лева по сметката на Сдружението. Ако сте потребител на форума, ще получите достъп до отделна секция за членове.


Редовите Членове и Ентусиасти на СНЦ”Пежо Фенс България” правят годишните си вноски за следващата година авансово в срок до 20-ти Декември от текущата.


При нужда от допълнителна информация или възникнали въпроси, моля свържете се с Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки..
Аватар

УС на ПФБ
 
Мнения: 41
Регистриран на: Пон Фев 04, 2013 6:37 pm
Град: България
Кара: Peugeot
Пол: ...

Re: Как да стана Ентусиаст или Член на ПФБ?

Мнениеот veni224 » Чет Юли 02, 2015 3:24 pm

Сакам да стана Ентусиаст! Не, че не съм иначе, ама споделям идеята! Мъчи ме един въпрос: Събирате лични данни, а никъде няма упоменато номерчето на разрешението от КЗЛД, че имате такова право. Изобщо не се заяждам, но с тия ми данни може да направите чудеса от мое име. Очаквам отговор на питанката ми. Поздрави! :z-smilie05:
Добре е да имаш огледало за задно виждане, но то не трябва да е по-голямо от предното стъкло.
Аватар

veni224
 
Мнения: 406
Регистриран на: Нед Мар 15, 2015 1:52 pm
Град: София кв."Княжево"
Кара: Citroen C4 Picasso 2007 1.6HDI - 140 hp
Fiat Coupe 1997 1.8i - 131 hp
Пол: мъж
Skype: Sursupudula
My status

Re: Как да стана Ентусиаст или Член на ПФБ?

Мнениеот Mathias » Чет Юли 02, 2015 3:56 pm

Аватар

Mathias

 
Мнения: 6546
Регистриран на: Съб Фев 02, 2013 12:52 am
Местоположение: У форума
Град: Козлодуй
Кара: 607 DW12TED4
ex 406 D8 DW10ATED
Пол: Мъж
Skype: eiivanov
My status
    Гараж


Re: Как да стана Ентусиаст или Член на ПФБ?

Мнениеот veni224 » Пет Юли 03, 2015 10:38 am

Мерси момчета, както винаги - точни! :z-smilie05:
Съжалявам, че не съм догледал, но с този пожар на главата ми съм станал малко разсеян... Стискайте палци в понеделник. :(
Добре е да имаш огледало за задно виждане, но то не трябва да е по-голямо от предното стъкло.
Аватар

veni224
 
Мнения: 406
Регистриран на: Нед Мар 15, 2015 1:52 pm
Град: София кв."Княжево"
Кара: Citroen C4 Picasso 2007 1.6HDI - 140 hp
Fiat Coupe 1997 1.8i - 131 hp
Пол: мъж
Skype: Sursupudula
My status


Назад към Членство в Пежо Фенс България

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта