Страница 1 от 1

Правила за публикуване на комерсиална обява

МнениеПубликувано на: Пет Юли 26, 2013 7:31 pm
от So
За сключваните с помощта на Форума сделки отговорност носят само и единствено Продавача и Купувача. Управата на Форума не е участник в процеса и не носи никаква отговорност за коректността двете страни, както и не е длъжна да предоставя данни за IP адреси или друга служебна информация при евентуално възникнали спорове или претенции на някоя от страните по сделката. По подразбиране се счита, че всички, които извършват сделки посредством Форума са запознати с Правилата и при регистрацията си са се съгласили с тях.
Комерсиалните обяви от търговци – физически или юридически лица се публикуват в разделите за Платени обяви на Форума след предварително съгласуване с Администратор. За комерсиална се счита всяка обява, която поражда възможност за автора ѝ или друго лице да сключи повече от една възмездна сделка за неопределен период от време, за различни по количество, по вид или по произход стоки или услуги, надвишаващи личните им потребности и нужди. Под рекламно съобщение се разбира текст, които съдържа реклама относно условия за възмездно предоставяне на каквито и да е стоки или услуги.
При възникнали спорове или недоразумения по отношение на статута на дадена обява или съобщение се обръщайте към Администратор.