Рамката си я имам с нея си купих колата 1DIN,2DIN какво означава ? Притеснява ме че за този пионер ще трябва и преход и дали ще се поберат ме интересува
Стандарт е това. DIN означава Deutsches Institut für Normung, сиреч Немски Стандартизационен Институт. А стандарта в случая, който касае питането е: Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Сиреч като кажеш хедюнит 1DIN става въпрос за най-разпространените плеъри:
Като кажеш хедюнит 2DIN става въпрос за нещо два пъти по-широко, каквито са фабричните плеъри, както и по-висок клас афтърмаркет устройства като оригиналния Кларион при 406 или по-долния Алпайн:
Аз поне съм фен на тази екстра - за марките Pioneer и Sony, които имат вход за дистанционно, доста успешно се прави преход от нашето управление за тях, и не е скъпо - може да помислиш по въпроса Кофтито е, че самите CD-та са по-скъпи с тази екстра
Колеги имам нужда от помощ понеже грам не разбирам от музика , имам бас каса май е 8 инча и ми трябва cd и усилвател, но въобще не разбирам от музика .. какво да търся като евтино cd втора ръка което да има изход за усилвател и поне USB порт. и усилвател..
Колеги имам Pioneer DEH 8400bt. Какъв преходник ми трябва, за да мога да ползвам управлението от волана на колата И някаква допълнителна рамка за Pioneer трябва ли да се купува, за да пасне радиото на мястото на старото?